Tutkijataitokoulutukset

TutkimusTyöterveyshuollon tutkimusta tekevien ja siitä kiinnostuneiden verkosto kokoontuu kerran kuussa. Tutkijataitokoulutuksissa opetellaan yhdessä tutkimustaitoja, kuunnellaan kiinnostavia esityksiä, jaetaan kokemuksia ja verkostoidutaan. Tapaamiset ovat ohjaajien ja ohjattavien yhteinen kohtaamispaikka.

Tutkijataitotapaamisiin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki kokeneista konkareista tutkimusta vasta harkitseviin!

Seuraavat tapaamiset

Tapaamme Helsingissä Biomedicum 1:ssa, (katso kokoustila päivämäärän kohdalla) kerran kuussa iltapäivisin klo 14-16.30. Tapaamisiin voi osallistua myös etäyhteydellä. Lisätietoja Maarit Malin, Heidi Furu ja Kari Reijula (yhteystiedot).

To 5 .9. Work shop- scientific writing in English Ikok.huone 2, Alice Lehtinen
To 10.10. Work shop- scientific writing in English II,  kok.huone 4, Alice Lehtinen
To 7.11. Tutkimustyöpajat- tutkijoiden omia esityksiä Biomed. 1 kok. 2, Kari Reijula, Heidi Furu ja Maarit Malin, kok.huone 12
To 12.12. Tutkimustyöpajat- tutkijoiden omia esityksiä  Biomed. 1 kok. 2, Kari Reijula, Heidi Furu ja Maarit Malin, kok.huone 12

Koulutuskokonaisuudesta voi lukea opintopisteitä/ tunteja hyväksi työterveyshuollon erikoislääkärikoulutukseen, tohtorintutkintoon sekä kouluttajapätevyyden ylläpitämiseen. Tutkimuksella voi työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksessa korvata osan palveluista muilla erikoisaloilla (ns. reunat) tai kuntoutusjaksoa.