Tutkijataitokoulutukset

TutkimusTyöterveyshuollon tutkimusta tekevien ja siitä kiinnostuneiden verkosto kokoontuu kerran kuussa. Tutkijataitokoulutuksissa opetellaan yhdessä tutkimustaitoja, kuunnellaan kiinnostavia esityksiä, jaetaan kokemuksia ja verkostoidutaan. Tapaamiset ovat ohjaajien ja ohjattavien yhteinen kohtaamispaikka.

Tutkijataitotapaamisiin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki kokeneista konkareista tutkimusta vasta harkitseviin!

Seuraavat tapaamiset

Tapaamme Helsingissä Biomedicum 1:ssa, (katso kokoustila päivämäärän kohdalla) kerran kuussa torstai-iltapäivisin klo 14-16.30. Tapaamisiin voi osallistua myös etäyhteydellä. Lisätietoja Maarit Malin, Heidi Furu ja Kari Reijula (yhteystiedot).

Ke 13.2. Miten kytken oman aiheeni työ- ja toimintakykyyn- sopivan mittarin valinta, Juha Liira, prof. Turun yliopisto, kok.huone 10
To 14.3. Biostatistiikan ABC, Joni Lindbohm, LT, Helsingin yliopisto, kok.huone 10
To 11.4. Laadullisen tutkimuksen perusteita, Riikka Lämsä, VtT, Helsingin yliopisto, kok.huone 10
To 9.5. Docpop- esittäytyy, Tutkimustuloksista artikkeliksi- vertaisarviointi, lähettäminen lehteen ja niihin liittyvät käytännön vinkit, Kari Reijula, Heidi Furu ja Maarit Malin, kok.huone 12

Koulutuskokonaisuudesta voi lukea opintopisteitä/ tunteja hyväksi työterveyshuollon erikoislääkärikoulutukseen, tohtorintutkintoon sekä kouluttajapätevyyden ylläpitämiseen. Tutkimuksella voi työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksessa korvata osan palveluista muilla erikoisaloilla (ns. reunat) tai kuntoutusjaksoa.