Tutkimus

TutkimusTutkijataitokoulutukset

Työterveyshuollon tutkimusta tekevien ja siitä kiinnostuneiden verkosto kokoontuu kerran kuussa torstai-iltapäivisin. Tutkijataitokoulutuksissa opetellaan yhdessä tutkimustaitoja, kuunnellaan kiinnostavia esityksiä, jaetaan kokemuksia ja verkostoidutaan. Tutkijataitotapaamisiin ovat tervetulleita kaikki kokeneista konkareista tutkimusta vasta harkitseviin.

Katso lukukauden ohjelma oikeasta palstasta kohdasta Tutkijataitokoulutukset.

Miten jatko-opiskelijaksi?

Tutkimusaiheita

Koulutuksia ja seminaareja

Tutkijan työkalut

Tutkimuskoulutuksen vastuuhenkilöt

  • Heidi Furu, kliininen opettaja
  • Maarit Malin, koordinaattori

Yhteystiedot

Liity sähköpostilistalle

Liity Helsingin yliopiston työterveyshuollon tutkijakoulutuksen omalle sähköpostilistalle. Listalla tiedotetaan tutkijakoulutukseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Tiedotteet lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen.

Ilmoita sähköpostiosoitteesi koordinaattorille, joka liittää sinut listalle. Muista ilmoittaa, jos sähköpostisi muuttuu tai haluat poistoa listalta.

Huolehdi, että sinulla on toimiva sähköpostiosoite. Tämä voi olla esim. lääkäriliiton jäsenilleen tarjoama @fimnet.fi –päätteinen tai yliopiston opiskelijoille tarjoama @helsinki.fi- sähköposti.

Ilmoita osoitteiden muutoksista myös yliopiston hallintoon.

Helsingin yliopisto käsittelee opiskelijoidensa tietoja, jotta opetusta voidaan järjestää. Tietosuojailmoituksessa kerrotaan, miten sinun tietojasi käsitellään.